Prodej rodinného domu 84 m², Husinec

4 190 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Prachatice, Esovitá 1257

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dřevo praská v krbu, za okny v zahradě štěbetají ptáci a na stole voní čerstvý chléb z místní pekárny. Vypadá takhle vaše ideální ráno? Tak to si nenechte ujít rodinný dům v Husinci, jen 5 minut jízdy od Prachatic.

Dům je jednopatrový, má výměru 84 m2, a dispozici 3+1. Je tu velký obývák, samostatná kuchyně, 2 ložnice a koupelna s WC.

Pokud byste ocenili víc místa, půda přístupná z chodby se přímo nabízí k realizaci vestavby. O úložné prostory mít nouzi nebudete – dům je částečně podsklepený.

Na dům navazuje stodola s dílnou o velikosti 54 m2,. Do stodoly můžete uložit zahradnické náčiní nebo ji proměnit v garáž s kutilským koutkem. A než bude garáž hotová, auto zaparkujete za bránou ve dvoře.

Dům prošel před pár lety rekonstrukcí. Rozvody jsou fungl nové, takže do krásně zařízeného interiéru nebudete muset zasahovat. Nově vybavená je i kuchyně a koupelna – nadčasově a v univerzálních barvách, které snadno sladíte se svým vkusem.

Jestli rádi za sychravých dní posloucháte praskot dřeva, potěší vás kamna v kuchyni, rustikální krb v ložnici a připravený komín v obýváku. Vaše tiché rozjímání nebude nic rušit. Okna pokojů jsou orientovaná do zahrady, na dvůr nebo do klidné ulice.

Na pozemku o velikosti 927 m2, na vás čeká udržovaná zahrada, která nadchne každého milovníka zahradničení. Vejdou se sem záhonky, skalky a třeba i jezírko nebo bazén.

Technické parametry:

Dům prošel v roce 2019 rekonstrukcí, při které se měnily rozvody vody, elektřiny i topení. V interiéru jsou nové omítky, podlahy a obklady. O vytápění se stará kombinovaný plynový kotel a přitopit si můžete v kamnech v kuchyni a v krbu v ložnici.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Základní údaje

ID nemovitosti 36
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 927 m²
Plocha užitná 84 m²
Plocha výrobní 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Prachatice, Esovitá 1257

Zobrazit kompletní nabídku RK

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist